g5jJny_rld0

Здравейте отново, аз съм Люк от Фентъзи елф и днес ще ви запозная с една чудата раница, наречена Subpac M2. Това чудо на техниката не е просто раница, а електрическо устройство, което ви позволява да усетите музиката, не само да я слушате. Т.е. ще усещате вибрации по тялото си в ритъма на музиката или по-точно казано, ниските честоти ще ви удрят в гърба буквално. Това в никакъв случай не е неприятно. Особено ако обичате клубна музика, R&B, Breakdance, общо взето музика с як бийт, Subpac M2 несъмнено ще ви хареса. Придава допълнителна доза удоволствие към любимата музика, игра или VR преживяване.

Subpac се предлага в два варианта –  S2, която да сложите на облегалката на вашето кресло и М2, която разглеждаме в момента. Тази high-tec раница можете да използвате, както се подразбира, почти навсякъде: докато правите сутрешния си джогинг, карате велосипед или мотор, играете видео игри, VR, или просто за да потанцувате. Не на последно място Subpac M2 може да ви послужи и като щит срещу недоброжелателна намеса. J

Subpac M2 се свързва с вашия смартфон, компютър или конзола посредством bluetooth, но ако желаете може и с кабел. Разполага с батерия, която издържа 6 часа време на работа, а теглото е 2.3 кг. Нивото на вибрация също се контролира според вашите желания. Разбира се, слушалките не са включени в комплекта, но много подходящи в случая са Skullcandy Crusher, които са може би слушалките с най-силен бас. Цената на high-tech раницата не е малка – 350$, но ако сте музикален фен, луд геймър или просто искате да изглеждате cool, като Адам Дженсън от Deus Ex, можете да поръчате Subpac от сайта на производителя.